Alle kamper spilles 1 x 25 minutter uten sidebytte/pause.

Alle kamper spilles med løpende innbytte.

Premiering

· I alle klassene er det premier til nr. 1 og nr. 2 i A sluttspillet.

Kampoppsett

Kampprogrammet er svært tett. Alle lag må være klar til å gå på banen senest 5 minutter før kampstart. Eventuell forsinkelse trekkes fra spilletiden. Det laget som ikke har møtt 5 minutter etter kampstart har tapt 3-0. Dersom begge lag ikke møter er det uavgjort 0-0.

Eventuelle loddtrekninger foretas av sekretariatet sammen med lagledere.

Hjemmelaget starter med ballen og bortelaget velger side.

· I gruppespill gis det 3 poeng for seier, 1 for uavgjort og 0 for tap.

Plassering i gruppen avgjøres først ved antall poeng, deretter er det målforskjell, flest scorede mål og til slutt innbyrdes oppgjør som teller. Er det fortsatt ikke mulig å rangere lagene vil det bli foretatt loddtrekning.

· Ved uavgjort etter normal kamptid i A - sluttspill (1/4-finale) går man rett på straffespark (3 straffer).

I 1/2-finale går man rett på straffespark (5 straffer) ved uavgjort etter full tid.

Om finalen er uavgjort etter full tid, blir det først 5 minutter forlengning. Hvis fortsatt uavgjort, avgjøres finalen med straffespark konkurranse (5 straffer).

Draktfarger

Ved like draktfarger, skal bortelaget benytte overtrekksvester. Dette er tilgjengelig hos baneverten/sekretariatet og det er lagene selv som må påse om det trengs bruk av vester.

Dommer/regler

Det er oppsatt dommer til hver kamp.

Gult kort medfører ikke 5 minutters soning på sidelinjen, men ev. 2 gule kort eller rødt kort gir direkte utvisning. Utvisning medfører ikke soning i neste kamp.

Innbyttere

Man trenger ikke gjøre dommeren oppmerksom på bytte av spillere, så lenge spiller ut / spiller inn bytter samtidig på sidelinjen.